vineri, 11 ianuarie 2013

Concertul lui Roger Waters ce va avea loc in Bucuresti


In data de 28/8/2013, in Bucuresti va avea zona un singur concert sustinut de unul dintre membrii care au fondat trupa de rock progresiv Pink Floyd. Evenimentul se va tine in Piata Constitutiei, poate fi organizat de E-magic si poate fi unul dintre cele mai importante si mult asteptate evenimente din muzica rock din Bucuresti din anul acesta.

Pink Floyd poate fi impreuna cu certitudine una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe de rock din toata istoria rockului. Roger Waters vine impreuna cu o productie inspirata din cel de al 11-lea si cel mai cunoscut album al trupei, „The Wall”.

Concertul lui Roger Waters ce va avea loc in Bucuresti va imbina avantajele tehnologiei din zilele noastre impreuna cu reprezentatia ce se va tine live, iar Sala Palatului va fi gazda unuia dintre cele mai marete proiectii din mediul digital, efecte si scenografii sub conceptul „ The Wall ”, devenit deja o legenda si un bine meritat simbol al trupei Pink Floyd.
Productia „ The Wall ” sa tinul pe scena in anii 1980 de 29 de ori. In Germania, concertul a fost sustinut in anii ’90, ca miscare  de rezistenta si de sarbatorire a marii victorii umane reprezentate prin prabusirea zidului Berlinului.

Decorul numai pentru productia “Zidului” poate fi fabuloasa, foarte ca latime, cat si ca inaltime si aria  scenei. The wall dispune cu aproximatie 12 metri inaltime si 20. 000 de metri aria si poate fi inaltat intre Roger Waters si spectator. The wall poate fi o productie conceptuala si o metafora care exprima mesajul trupei din intregul album.

Trupa Pink Floyd poate fi celebra gratie rockului progresiv si psihedelic. Cele mai cunoscute albume, devenite legenda printe fani, sunt: “Dark Side of The Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals” si, bineinteles, cel mai celebru, “The Wall”.

Fanii acestei trupe pot sa-i procure bilete  numai pentru concertul Roger Waters din reteaua MyTicket, iar biletele au costuri intre 135 ron si 950 ron, in functie de distanta fata de scena sau biletele impreuna cu loc/fara zona. Locurile  pe scaune poate fi intre 600 LEI si 1000 LEI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu