vineri, 11 ianuarie 2013

Sarbatorile si munca sunt ca 2 paralele ce trebuie musai sa se intalneasca


Atmosfera sarbatorilor poate fi minunata, ca si cand fiecare noapte a existentei noastre ar fi o feerie, dar atunci zilele acestea speciale si-ar pierde tot farmecul, alunecand spre banalitate. Ne place sau nu, viata îsi urmeaza cursul sau inexorabil, sa ne întoarcem impreuna cu bucurie la serviciul zilnic, multumiti pentru ca avem un singur serviciu si în acelasi timp o sursa un venit cat de cat sigur si ca suntem sanatosi si putem sa ne miscam, fara sa depindem de altii!

Numai privind partea plina a paharului, viata poate fi mai frumoasa si putem sa o folosim in mod constructiv.
Poate ca la servici ne spera sefi imposibili si colegi mai putin întelegatori, aceasta ne face sa ne gândim la aceia care au nevoie de ajutorul nostru! Nici trezirea de dimineata nu poate fi o placere, acest weekendul poate fi o binecuvântare!
Daca s-ar lenevi în fiecare noapte ni s-ar diminua calitatile fizice si cele intelectuale.
Anul care vine ne "maturizeaza", in mod cert, aceasta poate fi o promisiune! Va oferi si el rezultatele muncii noastre, viata noastra va avea noi experiente, vom avea altii prieteni, falsiii prieteni vor deveni triati de la sine putere. Dinamica relatiilor vietii realizeaza parte din social network si trebuie sa fim fericiti ca înca evoluam pe aceasta scena si nu stim scenariul!
Concediul este la sfarsit, dar din fericire sper mai avem de trait multe alte concedii. În stagiunea 2013 sa jucam pe scena numai roluri pozitive coplesiti de toata daruirea ce vine din suflet!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu